Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Ražniči

0.0
Ražniči

Potřebné ingredience

500g panenské vepřové nebo vepřové kýty 80g cibule 80g anglické slaniny 120g žampiónů sůl mletý pepř olej 4 bramboráky naložená červená řepa celerový salát strouhaný křen na oblohu

Postup přípravy

Maso a slaninu nakrájíme na malé plátečky, maso
naklepeme, cibuli nakrájíme na silnější kolečka,
žampióny očistíme, malé necháme v celku, větší
podle potřeby půlíme nebo rozčtvrtíme (nemámeli
žampióny, nahradíme je oloupanými kousky
jablek). Na kovové jehly napichujeme střídavě
maso, slaninu, cibuli a žampióny nebo jablka.
Směs napichujeme volněji, aby se maso lépe
propékalo. Napíchanou směs osolíme, opepříme a v oleji po všech stranách opékáme do měkka. Zvlášť si upečeme dobře ochucené
bramboráky, do každého sesuneme obsah jedné opečené jehly, přeložíme a sesuneme na talíř. Obkládáme červenou řepou, okapaným
celerovým salátem a strouhaným křenem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie